Träningstider!


Lokal: Georgshillsskolans gympasal (ingång bakom Junibackens förskola).

Terminsstart vecka 34. Nybörjarintag hela hösten.

Följande är våra nya träningstider:

Tisdagar kl 18:00-19:00 ju-jutsu, från 7 år o uppåt.
Torsdagar kl 18:00-19:00 kick o box, från 9 år o uppåt.
Torsdagar kl 19:00-20:00 självförsvar för tjejer o kvinnor, fr 14 år o uppåt.

Välkomna att prova på!

Terminsstart vecka 34.

Höstterminen kommer att starta igång vecka 34. Vi välkomna alla till en ny härlig termin. Våra träningstider är tisdagar och torsdagar mellan 18:00-20:00. Inom kort kommer vi presentera vilka grupper som erbjuds.

Vi kommer att fortsätta med vår Ju-Jutsu grupp och Kick & box grupp, vi kommer även erbjuda självförsvarsträning för kvinnor. Mer information kommer.

Hävd restriktion!

Från och med 14 juni är det okej att träna och tävla igen, så länge som de råd och restriktioner som finns följs. Så tolkar RiksidrottsFörbundet den information som kommit från Folkhälsomyndigheten hittills.

Det innebär tillsvidare ett grönt ljus att tävla och träna, så länge råd och restriktioner efterföljs.

De råd som hävs 14 juni är ”undvika närkontakt mellan idrottsutövare”, ”undvika onödiga resor” och ”skjut upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper”.

Fortfarande anses det vara viktigt att verksamhet bedrivs, i möjlig mån, utomhus och att närkontakt som inte är nödvändig för idrotten undviks.

Detta är glädjande information för klubben, men terminen hade i ”vanliga” fall gått till sitt slut nu. Vi kommer under sommaren samla krafterna och lägga upp en strategi inför hösten 2020. Planerna är att dra igång höstterminen i mitten av augusti.

Fortfarande finns tanken att vi ska ha en egen lokal där våra mattor och utrustning kan ligga kvar och vara framme. De medlemmar som började under februari och mars kommer att få en kompensation på träningsavgiften till hösten.

Vi önskar er en härlig sommar så ses vi i augusti igen.

Träningen inställd!

Med anledning av rådande situation kring Covid-19 (Coronaviruset) så vill vi ge följande information – då kampsport i högsta grad är en kontaktsport. Även om vi inte har information om att någon i klubben är smittad av viruset så väljer vi att minimera smittriskerna och ställer därför in all ordinarie träning från och med idag.

Klubbens ordinarie pass håller paus till och med 31/3 och vi kommer att hålla oss informerade och följa råd och riktlinjer från myndigheter och förbund.

Hörby Kampsportsklubb