Minnesanteckningar från medlemsmöte.

Den 1 oktober hölls första medlemsmötet i Georgeshillsskolans gymnastiksal. 13 st medlemmar medverkade. Styrelsen hade förslag på att slå samman verksamhetsåret 2019 och 2020 vilket mötet enhälligt godkände.

André som är klubbens instruktör meddelade att han flyttar från kommunen efter årsskiftet. Vilket gör att det måste hittas nya instruktörer. André han under vårterminen komma till Hörby var 4-6 vecka. 3 föräldrar visade intresse för att ta hand om kick o box gruppen. En medlem kunde tänka sig ta hand om självförsvar för tjejer och kvinnor.

Lokalfrågan diskuterades. Klubben har varit i kontakt med andra föreningar i kommunen om samarbete med fått nej från dem. Medlemmarna vill ha en dialog med kommunen. André tänkte även prata med RF/SISU Skåne om hjälp.

Den 3 december hölls andra medlemsmötet, denna gång digitalt via zoom. 5 st medlemmar deltog. Fortsatt diskussion kring instruktör frågan. André ska föra en dialog med de tre föräldrar som kan tänka sig ta hand om kick o box. Även när det gäller självförsvarskursen för tjejer o kvinnor. Ju-Jutsu kommer inte vara möjligt att fortsätta med.

Angående lokal är där inte så mycket att välja på än att vara kvar, då kommunen inte haft möjlighet att ha en dialog med klubben. Utan att det finns endast det alternativ vi har idag.

Nytt medlemsmöte ska hållas första veckan i januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: