Lokalfrågan???

I onsdags var vi och besökte kommunen och diskuterade lokalfrågan. Vårt mål är att hamna i gym-lokalen i fd Mårtensson Bils lokaler. Men vi får först börja i någon idrottshall i kommunen för att klara hyran den första tiden. Två lokaler olika lokaler kom på tal, båda med stor potential och mycket barn o ungdomar i närhet. Dock blir det mycket släpande med mattor varje träningspass, men det får det var värt för att nå vårt mål. Mer info kommer inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: